JAŠI

JAŠI JSOU POCTIVÉ KAŠE, RUČNĚ PŘIPRAVENÉ Z KVALITNÍCH SUROVIN

Jaši jsou ručně vyráběné kaše z pečlivě vybraných surovin – prioritou je kvalita, způsob ošetření a i původ surovin. Promyšlené složení je zvoleno tak, aby kaše obsahovala velké množství živin, enzymů a  vlákniny, dokázala zasytit, dodala správnou dávku energie a odpovídala  zdravé výživě. Díky zpracování, kdy není použita žádná chemie, náhražky a konzervanty, nezatíží organismus zbytečnými éčky.

Vzhledem k tomu, že kaše nejsou průmyslově zpracované, mají energii poctivé ruční práce. Každá je tedy svým způsobem originál!

Na výrobu, pokud je to možné, jsou použity tuzemské plodiny, případně plodiny v rámci EU. Dbám na to, aby suroviny neputovaly přes půl světa – ovšem s výjimkou exotických druhů.

Kaše obsahují různé „superfoods“ – tedy potraviny, které jsou plné vitamínů, minerálů, kvalitních proteinů a dalších pro tělo nezbytných látek.

​Některé suroviny použité pro  výrobu jsou v BIO či EKO kvalitě – chemicky neošetřené!!

Oproti většině klasických kaší obsahují Jaši poctivou porci ovoce, kokosu, ořechu, semínek, kakaa, čokolády… a spoustu dalších dobrot. Takže v každém soustu ucítíte tu kousky nějakého ovoce, tu kousky oříšků, tu semínka, tu čokoládu…….

Jaši jsou postavené na tom, aby kromě toho, že se jedná o zcela přírodní  kaše, obsahovaly také co nejméně cukru. Nejsou použita žádná  sladidla a dochucovadla, kaši doslazuje ovoce a v malém  množství může být přidán pro chuť třtinový cukr.

Pokud by ale někomu připadaly málo sladké, je možné dle libosti dosladit.

Kaše  neobsahují sušené mléko a jsou tudíž vhodné i pro vegany – s výjimkou označených.

Kdo má rád mléko, kaše výborně chutnají zalité čerstvým horkým.

Takže v souhrnu co jsou kaše Jaši

  • při výrobě není použita žádná chemie a konzervanty
  • bez laktózy – kromě kaší s bílou čokoládou
  • minimum cukru
  • pouze nesířené ovoce
  • hodně vlákniny
  • kvalitní suroviny
  • žádná dochucovadla, aromata, náhražky a plnidla
  • minimálně 30% skvělých ingrediencí – superfoods, ovoce, čokolády, ořechů